Ponedeljak, Novembar 20, 2006

Tema Bloga

Hteo bih da pohvalim kreatore i admine na velikom izboru tema za blog, ali bi bilo pozeljno da u skladu sa mogucnostima jos prosire izbor. Jer na zalost nisam uspeo naci odgovarajucu temu za moj blogcic. Pa sam izabrao ovu koja mi se najbolje dopala i ako mozda bas ne pristaje. :)

[Odgovori]

Excellent content to get good information’s and I like to read this types of blog post for having writing knowledge. This is worth reading. For real the details ones are fun to read as it makes it more like suspense. I like this article. It is give more information to me. I’m very fired up to show it to anyone. It makes me so satisfied. Thanks for sharing this post.

Comment by custom essay writing service (11/14/2016 06:32)

tema za blog [Odgovori]

Hmmm, moze da se ubaci jos tema, ali smo se trudili i da ne prenatrpamo, jer je sistem onda stalno izbacivao gomilu tema i bas je bilo nepregledno. Uvek mozes ubaciti svoju temu nezavisno od broja tema na sistemu (gledaj da je kompatibilna sa lifetype softverom) preko opcije NOVA TEMA u admin delu.... a mozes i lako izmeniti postojece teme i da napravis maltene novu sa blog template editorom u kontrolnom centru!!..... Ako bude bilo bilo kakvih problema ili pitanja, pisi na pomoc@blog.co.yu , pa cemo zajedno videti sta i kako.. POZDRAV!

Comment by dmc (11/20/2006 23:09)

Tema [Odgovori]

Biberče,
Tema bloga nije loša, to jest TEMA bloga ti je odlična. :)

Ako hoćeš da promeniš vizuelni aspekt, to se lako uradi sa CSS fajlom, naćićeš već pod menijima za administraticju bloga.

Treba iskopirati neku temu (recimo ovu koju sada koristiš), a potom menjaš template nove teme kako ti hoćeš.

BTW, ja sam jednom davno igrao warcraft s jednim biberom... i mislim da on još dugo neče zaboraviti.
(BIBERU JAVI SE)

Comment by veljko (11/20/2006 20:20)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me