na prvi pogled - ljubav

U ljubav na prvi pogled, tesko je poverovati. Ali te kobne proslave, Nove 2007. ovaj se fenomen dokazao tacnim, bar za jedno srce. Eh, ali kako to obicno biva, jedno srce nije dovoljno da se ljubav rasplamsa.

Zasto je to tako, pitanje je retoricko. U linijama ovog bloga, podelice se jedna ljubavna prica, ljubavna i tuzna, koja je trajala citavih 7 dana. 

Emocije. Prosle su i zaustavile se na jednoj velikoj SMS poruci. Nastavljaju se ovde uskoro, ali prvo treba poceti od pocetka.

( ...u sledecoj objavi - pocetak)

THE Legend Continues

WARCRAFT II title

Sta reci.... Legenda se nastavlja. Nastavak sage, koji po svim aspektima prevazilazi svog prethodnika. I naravno samim tim vreme provedeno uz prvi deo je zanemarivo za broj provedenih sati uz WARCRAFT II. U kojima je bilo i radosti i tuge, a i gomila komicnih momenata na koje me moji dragi prijatelji rado podsecaju smejuci se do suza! :)

From the begining

 war craft 1 title

 

Uh!  Koliko davno to sad davno izgleda. Koliko sam bio klinac. I koliko sati vremena, dana i noci provedeo uz istu! A o neopravdanima u skoli da ne govorim! :)

E, pa verovali ili ne, poslednjih dve tri nedelje me hvata ista manija.  Doduse sa manjim zakasnjennjem. Samo za malo starijim bratom. Tako da sam resio da posvetim svoj blogcic omiljenoj si i najboljoj igrici svih vremena. Bar u svom zanru. :)

 

http://www.blizzard.com/war1/